Liberalul Alexandru Muraru a comentat incidentul cu iaurtul din Piaţa Unirii: Gestul este condamnabil şi inacceptabil

Deputatul liberal Alexandru Muraru califică gestul bărbatului care l-a stropit cu iaurt pe primarul Mihai Chirica drept condamnabil şi inacceptabil.

“Pot înțelege că, în calitate de politician, nu poți fi simpatizat de toată lumea. Însă gestul de astăzi, provocat de o persoană care nu avea nicio legătură cu misiunea ieșenilor strânși astăzi în Piața Unirii este condamnabil și inacceptabil într-un asemenea context, indiferent de modul în care privești o autoritate publică”, a scris deputatul Muraru pe facebook.

El mai spune că evenimentul de la Iaşi a fost marcat de restricțiile pandemiei, dar şi de “neliniştea resimțită în rândul ieșenilor care privesc expectativ către politicieni, cu așteptări firești de la gurvernarea următorilor patru ani”.

“Nu au existat discursuri, atât din respect pentru victimele pandemiei dar și pentru că vocea civică a fost auzită mai puternic și mai mult ca oricând. Proiectul Autostrăzii Unirii este unul din obiectivele asumate de actuala guvernare și vă asigur că această investiție deosebit de importantă pentru dezvoltarea regiunii Moldovei nu va rămâne doar un subiect enunțat doar cu prilejul sărbătorilor de 1 Decembrie și 24 Ianuarie”, adaugă deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)