Expoziţie inedită în centrul Iaşului: Compania Electra dezvăluie publicului secretele care au dus la creşterea calităţii produselor de video-interfonie. Electra este lider naţional, dar şi un jucător important pe piaţa mondială

O inedită expoziţie poate fi vizionată în aceste zile la Galeria de Artă Nicolae Tonitza din centrul Iaşului. Vernisajul a avut loc vineri seară, fiind vorba de expoziţia ”Design de produs și inovare tehnologică”. Evenimentul este organizat de cunoscuta companie ieşeană Electra, lider naţional dar şi actor important pe piaţa internaţională a sistemelor de video-interfonie. Alături de Electra s-a implicat în realizarea expoziţiei designerul de produs Alexandra Ghioc.

Electra aniversează 30 de ani de la înfiinţare în 2021 şi chiar dacă suntem în plină pandemie compania din Iaşi îşi propune să organizeze în acest an mai multe evenimente.

Managerul Electra Marian Berdan afirmă că în cadrul expoziţiei sunt prezentate imagini, dar şi produse ale firmei care arată pe de o parte legătura dintre design, artă şi procese tehnologice implementate la Electra, dar dezvăluie totodată şi progresele impresionante făcute de Electra în privinţa produselor de video-interfonie.

”Vrem să prezentăm publicului ieşean produsul nostru declarat de prestigioasa asociaţie de design Archiproducts din Italia drept câştigătorul anului 2020. Este un premiu foarte mare, iar valoarea acestei reuşite este cu atât mai mare cu cât am avut concurenţi de renume între care şi Samsung”, a spus Marian Berdan.

Potrivit fondatorului Electra, expoziţia arată că arta, tehnologia şi ştiinţa nu sunt domenii incompatibile, ci se pot completa de minune.

”Munca designerului face ca funcţionalul, ergonomicul, esteticul şi economicul să conlucreze pentru a ajunge la eficienţa dorită. Expoziţia este interesantă pentru studenţii de la Design, de la Facultatea de Arte, dar şi pentru viitorii ingineri. Designul provoacă tehnica să găsească soluţii noi, stimulează inovaţia”, a mai declarat Marian Berdan.

El a precizat că prin această expoziţie, Electra mulţumeşte comunităţii locale, dar şi clienţilor din Iaşi care timp de 30 de ani au încurajat activitatea companiei, cumpărându-i produsele.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)