Cea mai bună veste dinspre aeroport din ultimii ani: Vom avea patru zboruri pe săptămână Iaşi-Frankfurt, din 21 mai. Tarifele dus-întors pornesc de la 189 de euro

Compania Lufthansa va opera patru zboruri pe săptămână pe ruta Iaşi-Frankfurt începând din 21 mai, tarifele pentru un bilet dus-întors pornind de la 189 de euro.
Potrivit conducerii aeroportului din Iaşi, este pentru prima oară când locuitorii din zona Moldovei vor putea călători cu avionul la Frankfurt, un nod aerian care oferă atât conexiuni pentru zboruri transcontinentale cât și posibilitatea de a călători spre alte aeroporturi europene sau din Germania.
Zborurile sunt programate luni, joi, vineri şi duminică, iar biletele pot fi deja achiziţionate de pe site-ul companiei aeriene germane.
„Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS continuă să ofere conexiuni către hub-urile din Frankfurt, München, Viena și Zurich din București, Cluj, Sibiu și Timișoara. România a fost întotdeauna o piață importantă pentru Lufthansa Group și suntem mândri că deservim această piață de peste cincizeci de ani. Chiar și în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre în această vară”, a declarat Zlatko Zlatic, Lufthansa Group General Sales Manager pentru România și Republica Moldova.

La rândul său, Vasile Stoicea, directorul provizoriu al aeroportului din Iaşi a afirmat că noua rută va ajuta mediul de business local, el adăugând că în ciuda vremurilor complicate, aeroportul ieşean prezintă interes pentru companiile străine.

„Suntem bucuroși că în sfârșit putem răspunde solicitărilor numeroase pentru această destinație, Frankfurt, în special ale celor care călătoresc în interes de afaceri și care au acum posibilitatea să ajungă mai des și mai rapid la întâlnirile de lucru, iar oamenii de afaceri din Germania vor ajunge, la rândul lor, mai ușor la Iași. Noua rută va ajuta mediul de business local, contribuind la bunăstarea întregii comunități. Această companie nu mai operează pe niciun alt aeroport concurent din Moldova astfel că vom reuși să atragem clienți din toată regiunea și chiar de la Chișinău”, a declarat directorul provizoriu al aeroportului din Iaşi, Vasile Stoicea.

Orarul zborurilor Iași-Frankfurt (și retur):

Luni, vineri
IAS 14:05 – 15:30 FRA
FRA 10:00 – 13:20 IAS

Joi, duminică
IAS 10:35 – 12:00 FRA
FRA 06:50 – 09:50 IAS

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)