Război politic pe nimic

PNL şi USR PLUS se comportă ridicol. Cele două partide nu înţeleg că românii nu mai au chef de scandaluri de doi bani. Liberalii sunt jalnici cu ieşirile lor idioate împotriva lui Vlad Voiculescu, dar şi Voiculescu dă impresia că joacă de multe ori la limită, enervându-şi colegii liberali din Guvern. E o chiţcăială fără logică, în condiţiile în care au trecut doar câteva luni de guvernare.
Care e aşadar miza războiului? Nu vreţi să guvernaţi cum trebuie? E simplu. Plecaţi acasă şi certaţi-vă în opoziţie până ce ajungeţi unii la 10 la sută, iar ceilalţi la 9.
Mă uitam la PNRR, sunt bani mulţi care vor intra în ţară, pentru asta ne trebuie proiecte bune şi oameni care să facă treabă. Culmea, băncile străine văd pentru anul ăsta o creştere economică record pentru România, iar noi în loc să profităm ne ţinem de copilării cu Vlăduţ şi haiduci în galben.
Avem pe de altă parte de dus la bun sfârşit o campanie de vaccinare care nu se arată deloc simplă, pentru că dincolo de bariera de 5 milioane de oameni vaccinaţi va fi extrem de complicat să mai găsim alte 5 milioane pentru a atinge imunitatea de turmă.
Paradoxal, conjunctura pentru România este una foarte bună, cum n-am mai avut de ceva timp încoace. Dar pentru asta trebuie s-o terminăm cu balamucul. Isteţii din PNL şi USR PLUS au timp de războaie politice din 2023 încolo.

Comentariu

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)