Grupul Drăghici Dental va începe construcţia unui laborator de tehnică dentară de 3.000 mp în parcul industrial Miroslava. Investiţia se ridică la 2,6 milioane euro

Grupul Drăghici Dental va investi 2,6 milioane de euro în parcul industrial din Miroslava, judeţul Iaşi, pentru a construi un labo­ra­tor de tehnică dentară de 3.000 mp, care ar putea fi operaţional în 2024, a explicat Dan Drăghici, fondator şi CEO al grupului, într-o emisiune realizată de Ziarul Financiar.

„Proiectul este de 2,6 mil. euro, am depus dosarul pe măsura POR 2.2 şi aşteptăm un răspuns. Indiferent de răspunsul pe care îl vom primi, acest proiect se va finanţa, o vom face din resurse proprii dacă nu va fi aprobat pe POR 2.2. Este un proiect ambiţios, sunt 3.000 mp de construcţie în care încercăm să mutăm tot ce înseamnă clădiri şi laborator de tehnică dentară plus zona de evenimente“.

Laboratorul de tehnică dentară repre­zenta anul trecut circa 70% din afacerile de peste 2 milioane de euro ale grupului, iar noul proiect ar însemna că dimensiunea spaţiului de laborator va creşte de trei ori.

„Cred că cel mai devreme ar fi gata în doi ani de zile, oricât de optimist aş fi nu cred că am putea să terminăm construcţia înainte de începutul lui 2024. (…) Laboratorul în care lucrăm acum a devenit neîncăpător, probabil dacă noua construcţie va întârzia vom fi nevoiţi să mutăm cel puţin personalul TESA de acolo“, afirmă Dan Drăghici.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)