Cristi Berea (USR PLUS) despre relaţia cu parlamentarii cu vechime: Ei încearcă să ne convertească şi să ne arate cum se face mai bine pentru ţară. Ne spun că nu merge doar cu principiile

Senatorul USR PLUS Cristi Berea spune că e interesant să fii parlamentar la primul mandat, pentru că dintr-o dată ai lângă tine toate figurile politice pe care le-ai admirat sau dimpotrivă le-ai detestat atâta vreme.
Berea recunoaşte că sunt situaţii când parlamentarii cu vechime încearcă să-i convertească şi pe cei noi, arătându-le că nu contează doar principiile.

”Sunt aspecte pozitive, dar şi altele negative. Ajungi acolo şi ai dintr-o dată alături personajele pe care le-ai văzut doar la TV. Pe unele le-ai agreat, pe altele le-ai detestat. Parlamentarii vechi încearcă să ne convertească pe ăştia mai noi pe linia lor cu replici de genul hai să vă spunem noi cum se face, că nu e doar aşa cu principiile. Ne spun hai să facem aşa, că e mai bine pentru ţară”, a declarat senatorul USR PLUS Cristi Berea.

Cât priveşte grupul USR PLUS de la Senat, Berea afirmă că acesta începe să funcţioneze ca o echipă.
”Ne omogenizăm, soluţia stă în comunicare. După câteva luni începem să arătăm ca o echipă. Nu există diferenţe între USR şi PLUS la Senat”, a declarat Cristi Berea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)