Monica Berescu, co-preşedinte USR PLUS Iaşi: Mihai Chirica are doi viceprimari de faţadă. Ei vor fi folosiţi pentru ca primarul să îşi plătească poliţele şi pentru a face pe plac afaceriştilor din domeniul imobiliar

Co-preşedintele USR PLUS Iaşi, deputatul Monica Berescu, susţine că Mihai Chirica şi-a numit luni doi viceprimari de faţadă şi că PNL a răsplătit trădarea, prin susţinerea în una din cele două funcţii a lui Cezar Baciu, exclus din USR PLUS.

Deputatul Monica Berescu a declarat luni, la scurt timp după desemnarea viceprimarilor Iaşului, că edilul Mihai Chirica a fost disperat timp de câteva luni să treacă un buget local făcut pe genunchi şi că ”a fost în stare de orice pentru a obţine o majoritate în consiliu”.

Berescu consideră că desemnarea ca viceprimar a lui Cezar Baciu, consilier exclus din USR PLUS după ce a încălcat linia partidului la votul pe bugetul local, arată nu doar coruptibilitatea acestuia, ci şi faptul că PNL răsplăteşte trădarea.

”Cei care pierd sunt ieşenii, pentru că Mihai Chirica are doi viceprimari de faţadă. Cei doi vor fi folosiţi pentru ca primarul să îşi plătească poliţele şi mai ales pentru a face pe plac afaceriştilor din domeniul imobiliar, care sunt înfometaţi, după atâtea luni în care nu au existat hotărâri controversate pe masa consilierilor locali”, a mai afirmat deputatul Monica Berescu.

Consilierul USR PLUS Cezar Baciu, care a încălcat linia partidului şi a votat bugetul local, a fost ales luni viceprimar al municipiului, cu sprijinul PNL, în cealaltă funcţie de viceprimar fiind ales liberalul Daniel Juravle.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)