Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, despre incendiul de la Spitalul de Copii: Mulţumim lui Dumnezeu că nu au existat victime. Penalul Alexe şi-a pus amprenta pe sănătatea ieşeană

Şeful PSD Iaşi, Maricel Popa, îl acuză pe şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, că îşi pune apropiaţii în funcţii, inclusiv la spitalele din subordine, social-democratul afirmând că ar trebui să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că nu au existat victime în incendiul de la Spitalul de Copii.

Maricel Popa, afirmă, într-un comunicat de presă, că “penalul” Costel Alexe şi-a pus deja amprenta pe sănătatea ieşeană şi că, deşi a preluat de opt luni conducerea Consiliului Judeţean, nu a realizat nimic pentru ieşeni.

“A reuşit să îşi pună apropiaţii în funcţii, inclusiv la spitalele din subordine. Presa locală a tras nenumărate semnale cu privire la numirile şi la concursurile organizate pe ochi frumoşi. Este şi cazul Spitalului de Copii, unde managerul numit interimar de penalul Alexe a câştigat la mustaţă concursul organizat pentru şefia spitalului. Şi, după luni de interimat, se vede activitatea proaspătului manager susţinut de penelistul Alexe: spitalul este în flăcări. Mulţumim lui Dumnezeu că nu au existat victime”, susţine şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Actualul lider ieşean PSD aminteşte că în perioada cât a fost preşedinte al CJ Iaşi a iniţiat un proiect de modernizare a Spitalului de Copii în valoare de 121 de milioane de lei şi că o aripă a spitalului a fost deja finalizată.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)