De ce avem rezultate slabe la olimpiada din Japonia

Nu avem rezultate în sport. Da, nu avem. Iar din 4 în 4 ani ne mirăm că la olimpiadă luăm doar câteva medalii. Dar timp de 4 ani ce facem? Cât de mult ne interesează condiţiile în care se antrenează sportivii noştri? Avem săli, antrenori, echipamente, vitamine?
Spunea medaliata cu argint la spadă Ana Maria Popescu azi la revenirea în ţară că n-a avut cu cine să se antreneze. Jenant. Noi vrem medalii, dar pentru asta în spatele sportivilor ar trebui să vedem ditamai maşinăria. Coreea de Sus şi-a trimis 16 bucătari în Japonia. La alţii nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Dacă vrei să fii sus, atunci fixezi ţinte. Le urmăreşti şi asiguri toate condiţiile pentru acel rezultat.
Când vom fi serioşi vom avea şi rezultate pe măsură. Până atunci să ne mulţumim cu argintul de la spadă. Plus încă vreo 2-3 medalii. Dacă vor veni şi astea. Hai să nu ne mai minţim. Sportul devine prioritate doar în timpul olimpiadei. După ce şi ultimul sportiv român va sosi acasă de la Tokyo se va aşterne din nou liniştea.
Nu deranjaţi. Pregătim minuţios dezastrul de la Paris din 2024.

Comentariu

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)