Grupul Drăghici Dental extinde la Iaşi clinica stomatologică de pe Sf. Lazăr. Noul spaţiu măsoară 300 de metri pătraţi, iar investiţia se ridică la 300.000 de euro

Grupul Drăghici Dental anunță finalizarea unei noi investiții în lanțul de clinici stomatologice Junior&Family Dental Center.

Începând de joi 5 august, pacienții din Iași beneficiază de serviciile clinicii din strada Sf. Lazăr nr. 23A într-un spațiu care a fost dublat, până la 300 de metri pătrați, prin adăugarea unui nou nivel (parter, pe lângă cel funcțional de la demisol).
Prin investiția de aproximativ 300.000 de euro, au fost adăugate facilităților deja existente un bloc operator complex cu circuit pre și post operator, iar clinica din Sf. Lazăr ajunge, în total, la o capacitate de 10 unit-uri dentare.

„Medicina dentară evoluează enorm de la un an la altul, iar evoluția noastră trebuie să urmeze acest trend în beneficiul pacienților cărora le suntem dedicați. Sunt încântată că adăugăm un bloc operator în circuitul nostru medical și că vom putea, astfel, să oferim servicii de tip complet, «360 de grade“ celor care ne încredințează zâmbetele lor.
Iașul rămâne inima activității noastre și din această comunitate am început să ne extindem, tocmai pentru că am văzut că am crescut frumos și pacienții au căpătat o încredere tot mai mare în noi. Astăzi suntem prezenți și în București, și în Timișoara și am reușit să «exportăm» cu succes modelele noastre de bună practică în domeniul medicinei dentare“
, declară dr. Raluca Drăghici, Director Medical al clinicilor „Junior&Family Dental Center“.


„Am fructificat o oportunitate legată de pandemie, și anume disponibilitatea unui spațiu care altfel nu ne-ar fi fost accesibil înainte, când toate companiile se bazau în primul rând pe munca la birou, și am putut face o extindere pe care ne-o doream de mult a clinicii noastre din Sf. Lazăr. Este un nou concept pe care îl lansăm în cadrul diviziei noastre de servicii stomatologice, unul care rămâne atașat valorilor noastre, dar care, în același timp, ne extinde și spre nișa premium. În ultimii ani, zona corporate a devenit foarte importantă în cadrul «Junior&Family Dental Center», iar clinica din Sf. Lazăr are preponderent pacienți care se tratează, cum spunem noi, chiar și în pauza de masă, coborând din birou.

Activăm în continuare într-o piață foarte fragmentată, una în care coexistă lanțuri tot mai mari de clinici stomatologice cu zecile de mii de cabinete dentare individuale. Avem însă certitudinea că în următorul deceniu, dacă nu mai repede, piața va arăta cu totul altfel, iar integrarea tuturor serviciilor în clinici ultra tehnologizate, cu doctori provenind din toate specializările medicinei dentare este cheia viitorului. Acolo tindem deja să fim, pentru noi este deja prezentul“, afirmă Dan Drăghici, CEO al grupului de firme Drăghici Dental.

Rețeaua „Junior&Family Dental Center“ numără două clinici în Iași, una în Timișoara și una în București, totalizând cu tot cu noua investiție, 26 de unit-uri dentare.

Junior & Family Partner (cu două locații: Adentum Iași și Dental Vision Bacău) este un concept care se adresează cabinetelor stomatologice din România, un mix de servicii integrate care au rolul de a eficientiza activitatea medicilor dentiști cu cabinete proprii, facilitându-le accesul la soluții de tehnică dentară, tehnologii de ultimă oră, servicii de marketing și promovare, precum și accesul într-o rețea care oferă servicii stomatologice integrate în pachete de beneficii pentru angajații din naționale și multinaționale.

Grupul de firme din care face parte lanțul „Junior&Family Dental Center“ mai cuprinde laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari din România și lider detașat în zona Moldovei, precum și Safra Dental, care oferă produse și servicii destinate medicinei dentare.

Grupul Drăghici Dental investește constant în comunitatea dentară din regiunea Moldovei prin intermediul platformei Dental Future – Community & Professional Events încă din anul 2018. Pe lângă activitatea permanentă constând în organizare de cursuri și workshop-uri, timp de doi ani, în 2018 și 2019, a fost organizată Conferința Dental Future, reunind zeci de speakeri internaționali și români și sute de participanți – medici dentiști și tehnicieni dentari. Evenimentul va fi reluat după ridicarea tuturor restricțiilor generate de pandemie.

Afaceri, Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)