Monica Berescu, deputat USR PLUS, după întâlnirea lui Dacian Cioloş cu aleşii ieşeni ai partidului: Ne-a precizat că va renunţa la funcţiile politice din Parlamentul European dacă va câştiga alegerile interne

Deputatul USR PLUS Monica Berescu susţine că Dacian Cioloş, copreşedinte al partidului, a anunţat, într-o întâlnire cu membrii ieşeni ai USR PLUS, că va renunţa la funcţiile politice din Parlamentul European dacă va fi ales preşedinte al formaţiunii.

Monica Berescu a scris, vineri, pe Facebook, că Dacian Cioloş a avut o întâlnire, la Iaşi, cu membrii USR PLUS, dar şi cu aleşii locali ai partidului, în cadrul căreia copreşedintele USR PLUS a vorbit despre obiectivele sale, dar a explicat şi care este motivaţia înscrierii în cursa pentru şefia partidului.

Deputatul Monica Berescu a precizat că Dacian Cioloş le-a spus membrilor ieşeni ai USR PLUS că va renunţa la funcţiile din Parlamentul European dacă va câştiga bătălia internă din partid.

“A vorbit despre valori, competenţe şi rolul preşedintelui, precizând că va renunţa la funcţiile politice din PE dacă va câştiga alegerile interne pentru a se concentra pe dezvoltarea partidului. Dacian Cioloş a subliniat din nou importanţa reformelor USR PLUS din programul de guvernare, manifestându-şi optimismul privind implementarea lor conform angajamentelor“, a afirmat deputatul Monica Berescu.

Congresul USR PLUS va avea loc la începutul lunii octombrie, iar ambii co-preşedinţi ai partidului, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au anunţat că vor candida la şefia formaţiunii.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)