Cristi Berea, senator USR PLUS: Dacă premierul insistă în şedinţa de guvern cu PNDL nu văd altă soluţie decât ieşirea de la guvernare. Analizăm inclusiv varianta moţiunii de cenzură

Senatorul USR PLUS Cristi Berea susţine că, dacă premierul Florin Cîţu va insista în Guvern să pună pe ordinea de zi proiectul referitor la PNDL3, atunci soluţia pentru USR PLUS este ieşirea de la guvernare. Berea afirmă că una dintre opţiunile luate în calcul de USR PLUS este moţiunea de cenzură.

“În funcţie de poziţia cu care se întoarce premierul la şedinţa de la ora 19.00, vom decide ce trebuie făcut. Vrem să continuăm guvernarea de dreapta, dar vrem să o facem alături de un partener responsabil care respectă ceea ce discutăm la distanţă de câteva zile. Dacă premierul insistă cu PNDL 3 pe persoana fizică, nu văd altă soluţie decât înlăturarea lui“, a declarat senatorul USR PLUS, Cristi Berea.

El a mai afirmat că este pentru a doua oară când premierul trece peste lucrurile discutate în coaliţie şi ia decizii doar pentru ”a-şi arăta muşchii în faţa propriului partid”.

“Nu putem accepta din nou acest lucru. Prima dată când a făcut-o, a fost atunci când l-a demis pe Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, drept pentru care acum analizăm toate opţiunile pe care le avem, inclusiv moţiunea de cenzură“, a mai spus senatorul USR PLUS, Cristi Berea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)