Este oficial: Blue Air deschide din martie baza de la Iaşi şi introduce şase zboruri directe către Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles, Dublin şi Köln

Blue Air a anunțat vineri redeschiderea bazei de la Iaşi din primăvara anului viitor şi lansarea a şase zboruri directe de pe aeroportul ieşean către Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles, Dublin şi Köln.

Compania Blue Air a precizat vineri într-un comunicat de presă că alocă o aeronavă Boeing 737-8-MAX bazei de la Iaşi care va fi deschisă din martie 2022. Totodată, Blue Air anunţă că din decembrie va inaugura ruta Iaşi-Dublin, iar din 27 martie 2022 vor fi introduse alte cinci zboruri către Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles și Köln.
De asemenea, Blue Air susţine că va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iași prin hub-ul său din București în cadrul orarului de vară 2022, printre care Amsterdam, Atena, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Stuttgart, Timișoara, Valencia și Viena.

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră bază din Iași, oferind clienților ieșeni accesul la peste 23 de destinații-cheie din rețeaua noastră”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

El adăugat că Blue Air se angajează să susţină dezvoltarea aeroportului din Iași și ”să aducă beneficii comunității ieșene, oferind opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile”-

La rândul său, directorul interimar al aeroportului Iaşi Romeo Vatră a precizat că salută decizia companiei Blue Air de a redeschide baza permanentă de la Iaşi, aceasta fiind închisă în urmă cu doi ani în urma unor divergenţe pe care compania le-a avut cu fosta conducere a aerogării ieşene.

„Colaborarea cu operatorul low-cost este un suport real pentru dezvoltarea aeroportului. Faptul că Blue Air a ales Aeroportul Iași pentru consolidarea propriului business confirmă faptul suntem în continuare un partener de încredere. Cele cinci rute directe anunțate pentru anul viitor sunt un câștig pentru ieșeni, dar și pentru toți locuitorii Moldovei, precum și un pas înainte pentru parteneriatul nostru”, a declarat Romeo Vatră.

Totodată, Blue Air a anunţat că lansează campania „Iașiul zboară cu Blue Air”, oferind în acest weekend 5.000 de locuri cu preţuri începând de la 9,99 euro la zboruri de la/ către Iasi cu date de calatorie până în octombrie 2022. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)