Cristi Berea, senator USR: Între reformele cu USR şi şmecheriile puse la cale împreună cu PSD, liberalii aleg fără ezitare a doua variantă. PNL le va ceda şi Justiţia numai să nu negocieze cu noi

Senatorul USR Cristi Berea susţine că între reformele cu USR şi şmecheriile puse la cale împreună cu PSD, liberalii aleg a doua variantă, el precizând că liberalii doar au mimat că nu se înţeleg cu social-democraţii, pentru că în realitate sunt prieteni de-o viaţă.

Întrebat dacă mai există şanse pentru refacerea coaliţiei PNL-USR-UDMR, senatorul USR Cristi Berea a afirmat că liberalii preferă guvernarea alături de PSD, pentru că PNL nu suportă să mai audă ceva despre reforme.

“Cei de la PNL nu mai vor alianţă de guvernare cu USR, asta devine tot mai clar. Sunt în stare să le satisfacă orice moft social-democraţilor şi să le cedeze chiar şi Justiţia numai să nu mai fie nevoiţi să demareze negocieri cu noi. Între reformele cu USR şi şmecheriile puse la cale împreună cu PSD, liberalii aleg fără ezitare a doua variantă. PNL doar a mimat că nu se înţelege cu PSD de-a lungul timpului, pentru că în realitate sunt prieteni de-o viaţă”, a declarat senatorul USR, Cristi Berea.

El a dat ca exemplu ceea ce se petrece în multe judeţe, unde membri ai PNL şi PSD au fost păstraţi la şefia deconcentratelor, indiferent cine s-a aflat la putere.

Berea afirmă că PNL e dispus să negocieze orice cu PSD, numai să se asigure că USR nu va mai reveni la guvernare.

“Dacă Justiţia va ajunge în mâna PSD, va fi o lovitură încasată de cei care au stat atâţia ani în stradă. Liberalii vor doar banii din PNRR, reformele să mai aştepte, eventual să le facă oficialii de la Bruxelles. Nu vom mai auzi vreo discuţie despre principii în noua guvernare PNL-PSD, ci doar despre împărţirea de bani şi de privilegii. Atât îi interesează, reformarea statului român poate să mai aştepte, nu e pe agenda lor”, a declarat senatorul USR Cristi Berea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)