Paul Mursa, primar liberal la Plugari: PNL si-a dezamăgit clar alegătorii. Sunt pregătit să văd partidul din nou la un 7-9 la sută

Primarul comunei ieşene Plugari, Paul Mursa (PNL), susţine că, prin decizia de a intra la guvernare cu PSD, PNL şi-a dezamăgit alegătorii şi că acest partid va coborî la 7-9 la sută.

“Sunt liberal autentic, de 23 de ani membru PNL, am trecut prin tot felul de transformări ale partidului. Dar ce văd că se petrece azi mă depăşeşte. Este mai mult decât evident că prin această mişcare, PNL si-a dezamăgit clar alegătorii. Ce să mai înţeleagă românii, cum să mai iasă la vot când văd că oricum oamenii politici nu le respectă votul?”, afirmă, pe Facebook, primarul comunei ieşene Plugari, Paul Mursa.

Edilul precizează că el însuşi este dezamăgit şi că nu înţelege care va fi câştigul pentru PNL dintr-o mişcare ca aceasta.

“Eu, personal, sunt pregătit să văd partidul din nou la un 7-9 la sută. Va fi greu să redevenim credibili în faţa oamenilor”, adaugă primarul Paul Mursa.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)