Alexandru Muraru, lider PNL Iaşi: Directorul de şcoală nu e un simplu administrator care se ocupă cu văruitul pereţilor, ci un strateg

”Directorul de școală nu este un simplu administrator care se asigură că e curat în clase, care se ocupă de văruirea pereților și vopsirea gardului unei școli. Sau nu e doar atât. Un director de școală e un strateg care vede dezvoltarea unității școlare pe termen lung, care inovează, care nu stă cu mâna întinsă la Primărie pentru bani, ci este într-o permanentă căutare de parteneriate în vederea inițierii unor proiecte cu impact.

În Iași avem astfel de directori, iar acest lucru o dovedește cele două Premii pentru ”Directorul Anului” obținute de către:

- Adina Romanescu de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Iași care a obținut premiul Directorul Anulului.

- Cătălin Condrea de la Școala Gimnazială Specială, Pașcani, Iași, care a obținut premiul Directorul Anului 2021 pentru Inovare.

Aceste premii au fost acordate de către Asociatia Pentru Valori In Educatie – AVE Romania, în cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului. Evenimentul are rolul de a-i aduce în lumina reflectoarelor pe acei directori de școli care au transformat imposibilul în posibil în anul școlar 2020-2021.

Felicitări

pentru aceste premii valoroase care reprezintă un certificat de garanție că Iașul este ”orașul școalelor” cu adevărat.

Felicitări

câștigătorilor, performanța voastră să îi inspire și pe alții!”

SURSA: Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, Facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)