Consilierul judeţean PMP Adrian Acostoaiei vine cu noi acuzaţii la adresa lui Movilă: Disperarea fostului deputat a ajuns stânjenitoare

În politică se întâmplă multe lucruri, dar ce se petrece la PMP, în tabăra susţinătorilor lui Eugen Tomac, întrece orice închipuire. Există un proces pe rol pentru supremaţia partidului, dar oamenii lui Tomac adună semnături de la aleşii PMP pentru a valida congresul din februarie, la care s-a decis debarcarea lui Cristian Diaconescu de la şefia PMP.

Consilierul PMP Adrian Acostoaiei explică, într-o postare pe Facebook, faptul că nici o semnătură nu poate ascunde mizeria unui congres nestatutar şi le cere aleşilor PMP din judeţ să nu cadă în capcana pucistă.

”Disperarea fostului deputat a ajuns stânjenitoare. Fostul șef al filialei PMP Iași trimite mesaje membrilor, doar-doar va reuși să întocmească o listă de semnături pentru susținerea unui congres nestatutar. Mesajul de mai jos, însoțit de circulara nr. 34/14.09.2022, semnată de autointitulatul secretar general al PMP este trimis de către ex-deputatul Movilă, fost președinte al PMP Iași tuturor aleșilor locali din organizația noastră.

Vă reamintesc că nicio semnătură nu poate ascunde mizeria unui congres nestatutar și nici încercarea de destabilizare a partidului. Invit pe toți membrii PMP să discute cu aleșii locali ai partidului pentru a nu pica în această capcana pucistă și să nu devină parte din mizeriile create cu bună știință de aceștia.

Subliniez că TOATE semnăturile aleșilor locali nu pot modifica Registrul Partidelor, act oficial în care domnul Cristian Diaconescu este recunoscut drept singurul Președinte statutar ales al PMP.

P. S. Primesc mesaje că aleșii locali care nu vor să semneze „lista disperării” sunt amenințați. Îi sfătuiesc să nu se lase intimidați. Oricum, demersul inițiat de Movilă va cântări în defavoarea sa în instanță”, a afirmat Adrian Acostoaiei, liderul pe Iaşi al grupării PMP-Diaconescu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)