Veste bună pentru cei care apreciază dansurile latino: 2.500 de iubitori ai stilurilor Salsa, Bachata şi Kizomba sunt aşteptaţi în luna octombrie la Iaşi

Ven Ven International Festival, cel mai mare eveniment internațional de dansuri latino și experiențe urbane din zona Moldovei, va avea loc la Iași între 19 și 22 oct. 2023.
Asociația Dansatorilor Latino Iași lansează Ven Ven, un eveniment cu artiști și performeri internaționali, creat cu multă atenție la detalii și la preferințele iubitorilor mișcării pe ritmuri latino.
Ven Ven Festival se va desfășura între 19 și 22 octombrie 2023 în cadrul Centrului de Evenimente Agora și în diverse locații atractive din Iași.
Pentru prima ediție, organizatorii își propun să atragă la Iași cel puţin 2.500 participanți iubitori și dansatori amatori de Salsa, Bachata și Kizomba din România, Republica Moldova și din Europa, cărora să le ofere o selecție de experiențe memorabile din lumea dansului latino, la cele mai înalte standarde de organizare.
Ediția din octombrie 2023 are ca tematică Atracția urbană și cuprinde 4 zile și nopți pline de activități incitante, atât în zona de desfășurare a festivalului cât și în comunitatea locală.

Line-up confirmat în Martie 2023:
Din această primă ediție vor face parte artiști internaționali de dans care au o experiență vastă în cele trei tipuri de dans menționate: Salsa, Bachata și Kizomba. Acestora li se vor alătura și cei mai importanți artiști români, reprezentanți ai școlilor de dans de top din România.
Câteva dintre cele mai importante atracții ale evenimentului sunt reprezentate de workshop-urile de dans, de concertul de Bachata susținut de Dani J și de o mulțime de petreceri animate de către DJ internaționali și naționali.

Asociația Dansatorilor Latino Iași a apărut dintr-o frumoasă colaborare artistică și profesională în comunitatea de dansatori ieșeni și reunește trei dintre cele mai mari școli de dans și coregrafie din nord-estul României: Universul Latino, D.A. Dance Company și Magnitude Dance.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)