Conferinţă regională Romanian Business Leaders la Iaşi pe 29 noiembrie. Dezbaterea vine într-un moment tensionat între guvern şi oamenii de afaceri, în urma măsurilor fiscale anunţate de executiv

Cea de-a patra ediţie a Conferinţei regionale Romanian Business Leaders (RBL) Iaşi se va desfăşura pe 29 noiembrie la Hotel Traian, fiind invitaţi nu doar antreprenori ieşeni, ci şi oameni de afaceri care au avut succes la nivel naţional.

Printre invitaţii ediţiei din acest an: Schipor Dan (Co-Lider Filiala RBL Iași / Partner BDO Business Advisory), Marius Ştefan (Președinte Romanian Business Leaders / CEO Autonom), Rindasu Adrian (Co-Founder & Managing Partner Crosswork), Andrei Ștefan Neștian (Director Departament Management, Marketing și Administrarea Afacerilor FEEA Iaşi, Ruxandra Bucevschi (Director General Twinkle Star – Cambridge Exam Centre).

“Acesta este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă.
Tema evenimentului ne aduce în prim-plan adaptarea și modul în care companiile se raportează. Cu schimbările rapide din mediul de afaceri și din societate în general, adaptarea a devenit cheia succesului. Împreună vom înțelege importanța adaptării pentru ambele părți esențiale ale echipei de afaceri: oamenii și organizațiile.

Vom discuta despre:
• Cum educația antreprenorilor duce businessul la nivelul următor?
• Finanțe și fiscalitate. Realitatea anului 2023
• Cultura organizațională în companii. Ce facem mai departe?”
, arată organizatorii evenimentului.

Dezbaterea vine într-un moment sensibil pentru mediul de afaceri, după ce guvernul a anunţat mai multe măsuri fiscale care lovesc în antreprenori.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)