Primul zbor din noul terminal de la Aeroportul Iaşi va avea loc vinerea viitoare. Care a fost reacţia directorului Romeo Vatră la criticile după lansarea noului brand

Şeful Aeroportului ieşean, Romeo Vatră, susţine că a trecut cu bine testul impactului lansării noului brand, însă face referiri şi la cei care au adresat critici.

”Am ştiut de la bun început că ne asumăm un risc să schimbăm identitatea aeroportului, având în minte reacţiile critice de la apariţia brandului de oraş. Schimbarea este un ‘leap of faith’, un act de curaj, dar şi de educare, într-o societate conservatoare. Dar am mizat pe faptul că Iaşul este un oraş deschis spre nou şi inovare. Şi am avut dreptate. Mulţumesc tuturor celor care ne-aţi apreciat noua identitate şi celor care ne-aţi criticat, doar aşa învăţăm şi ne dezvoltăm”, a scris Romeo Vatră pe Facebook.

Cât priveşte noul terminal, acesta va fi inaugurat săptămâna viitoare. Primul zbor din T4 va avea loc vineri 29 martie. Este vorba de un prim test, pasagerii cursei Tarom de la ora 14.00 Iaşi-Bucureşti urmând să vadă primii cum arată practic noul Aeroport al Iaşului. Două zile mai târziu, adică duminică 31 martie, toate zborurile Schengen vor fi aduse în T4.

”Intrarea în Schengen, stabilită la început de an, ne-a devansat calendarul operaţionalizării T4, drept urmare, am apăsat pedala de acceleraţie să putem opera zboruri Schengen şi non Schengen în ultima zi de martie”, a mai spus Romeo Vatră.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)