Amplu scenariu de simulare a unor situaţii de urgenţă organizat la compania Antibiotice Iaşi

”Pe 23 mai, la sediul companiei noastre a avut loc un amplu scenariu de simulare a unor situații de urgență, organizat cu aproximativ 100 de profesioniști și peste 20 de autospeciale din cadrul ISU Iaşi, Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Iași, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, Inspectoratul de Jandarmi Județean Iaşi, DSP Iaşi, UPU SMURD Iași, SAJ Iași, APM Iași, Crucea Roșie Iași și Garda Naţională de Mediu.

Exercițiul s-a desfășurat în 3 zone diferite ale platformei noastre industriale, în funcție de cele 3 situații speciale prevăzute în scenariu:
• seism urmat de evacuarea personalului din cadrul clădirilor Administrativ și Calitate
• incendiu la secţia Biosinteză – Extracţie
• producerea unei surpări de terasament în vecinătatea Staţiei regenerare solvenţi – Depozit rezervoare solvenţi

Scopul exercițiului a fost acela de a verifica respectarea procedurilor Planului de intervenție, de a antrena personalul companiei și de a perfecționa deprinderile de acțiune și comportament în cazul producerii unei situații de urgență reale.
Exercițiul ne întărește încrederea că pe platforma industrială Antibiotice Iaşi colegii noștri sunt instruiți temeinic în ceea ce privește modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale. ”

SURSA: Antibiotice Iaşi, Facebook

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)