Alexandru Muraru (PNL): Şoşoacă, cea care luptă pentru scoaterea României din NATO, este legitimată de Ciolacu

Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru susţine că, prin invitarea liderului S.O.S România, Diana Şoşoacă, la consultările de la Palatul Victoria, este legitimat extremismul în România, el adăugând că funcţia de preşedinte al României trebuie protejată pentru ”a nu fi confiscată” de un membru PSD.

Liberalul Alexandru Muraru a scris, luni seară, pe Facebook, că acţiunea premierului PSD Marcel Ciolacu de a o invita la consultări la Palatul Victoria pe Diana Şoşoacă, pe tema datei alegerilor prezidenţiale, este ”periculoasă şi legitimează extremismul în România”.

Muraru consideră că ”Şoşoacă, cea care luptă pentru scoaterea României din NATO, este legitimată de Ciolacu”.

”Prezenţa Dianei Şoşoacă e o premieră şi aceasta confirmă dorinţa PSD de a cauţiona un extremist pentru a repeta scenariul din anul 2000. Cea care merge des în Ambasada Rusiei, care sechestrează medicii, care agresează fizic jurnaliştii internaţionali, care transformă o şedinţă solemnă a Parlamentului în cea mai semnificativă acţiune antisemită din ultimele decenii, devine parteneră de dialog şi de fantasme politice a lui Ciolacu. Este de fapt o anunţare a intenţiilor preşedintelui PSD pentru România. Adică un stat târât în mocirla extremismului, a naţionalismului găunos, un tărâm de încercare pentru Federaţia Rusă”, a scris Alexandru Muraru pe Facebook.

El afirmă că funcţia de preşedinte al României trebuie protejată pentru ”a nu fi confiscată” de un membru PSD.

”Nu putem accepta un calendar electoral care ar crea premisele ca PSD să acapareze toată puterea în statul român. Miza este de a securiza şi proteja funcţia de preşedinte de a ajunge la un pesedist. (…) Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spunea în 2018 despre Dragnea că a devenit un om orbit de putere, orgolii şi frici imaginare. Acelaşi lucru poate fi spus astăzi despre Marcel Ciolacu. Autosuficienţa PSD-ului de astăzi ne reaminteşte de epocile apuse ale lui Dragnea şi Năstase”, a precizat liberalul Alexandru Muraru.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)