Vicele Grigore contraatacă după un comentariu semnat de Adomniţei pe jurnalvirtual.ro

Viceprimarul Gabriel Grigore face câteva precizări pe propriul blog, în urma unui comentariu postat de liberalul Cristian Adomniţei pe jurnalvirtual.ro.

Grigore afirmă că guvernarea locală în municipiul Iaşi e asigurată de Nichita cu ajutorul celor de la PNL, care, în afara unor observaţii de genul “hai să mutăm virgula de aici, dincolo” nu a avut niciodată, cu excepţia a 2 şedinţe, vreo obiecţie la adresa “proiectelor” ruinătoare pentru Iaşi ale lui Nichita.

„Au votat cu mâna mai mult sau mai puţin tremurândă absolut tot ce le-a pus dl. Nichita în faţa ochilor. Nu pe vorbe: verificaţi procesele verbale ale şedinţelor CL. şi aici punem şi împrumutul pentru cărbunele cumpărat de la Unicom şi îndatorarea pe încă 20 ani a Iaşului pentru nişte lucruri care trebuiau terminate cu banii din împrumutul Dexia şamd. Îi mai reamintesc d-lui deputat PNL faptul că toţi directorii nou instalaţi, atâţia câţi sunt ei, aparţin PNL şi se pare că se simt foarte bine sub comanda şi pulpana PSD. În cazul discuţiilor pe tema lipsei apei calde nu am auzit nicio părere PNL, fie ea cât de timidă. Asta în condiţiile în care PNL susţine că face o opoziţie acerbă PSD-ului. L-aş fi aşteptat măcar pe dl. Cozmanciuc, ca fost membru în CA al CET până la a fi fost numit director de marketing, să-mi furnizeze măcar o explicaţie asupra deciziei de a nu se achiziţiona cărbune pentru această iarnă… Nu a fost cazul… Au şefi şi trebuie să fie cuminţi şi disciplinaţi”, susţine Gabriel Grigore.

UPDATE: Cititi si reactia liberalului Marius Danga pe blogul sau:

UPDATE1: Cititi aici replica data de Gabriel Grigore lui Marius Danga.

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Vicele Grigore contraatacă după un comentariu semnat de Adomniţei pe jurnalvirtual.ro”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)